Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker denna dikt förtjänade ett V då de är de enda som just i frågan barnäktenskap sagt ett solklart NEJ... https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wEbeXP/nej-regeringen-har-inte-rostat-for-barnaktenskap--detta-galler


Sanning eller konsekvens i frågan om bl.a. barnäktenskap

 

Att Sverige äger missuppfattelsens karisma
är en sanning svenskarna tycks etsa in i sina själar
Svenskarna använder ändå inte fransosernas laxerande prisma
men tycks ändå tro att de är världssamvetets befäl

Sverige ser alla problemen på andra sidan
men blundar för problemen på sin egna sida
Alla låtsas värna om Metoo-slidan
men bakom kulisserna våldtar alla, allt de kan, och skiter sen i det blå skåpet, och de som redan lider får än mer lida

Omedvetet blir svenskarna pedofiler i sitt utländska brödraskap
när många i sina överdrivna empati-kläder klär på sig barnäktenskap
Högerfolket skryter sen om att de bryr sig, men utförsäkrar allvarligt sjuka till ett noll och ingenting-utanförskap
och likställer sig omedvetet till det nazistiska tänkandets naturvetenskap

Tystnaden är total när 135 miljarder försvinner i Nuon-affärer under ett år
men vattenfall gråter högt när de avskedar 1500 för att spara 2 miljarder
Nya regeringen säljer skiten, men gamla som köpte skiten, gråter högt om öppna sår
men det enda alla egentligen bryr sig om, är att försvara sin plats inom adeln

Historien upprepar sig gång på gång
korsfästelserna agnas bara med nya beten
Alla med makt tycks sjunga nazisternas sång
där finns ingen skillnad i kultur eller annat håll i gång

Tänk om Sverige verkligen logiskt kunde tänka
välfärd till alla
Men inte ologiskt tänka
Sverige till alla

 

https://www.expressen.se/nyheter/finansministern-sd-sprider-desinformation-/




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-27 16:52



Bookmark and Share


  objekt3
Bandiera rossa la triumfera ...
2018-03-27

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-27

  Öknens Ros VIP
beska sanningar...
2018-03-27

    ej medlem längre
De som har makten handlar som de vill när ändå ingen bryr sig och protesterar.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP