Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drick julmust, så är det lugnt. Ibland tittar humorn fram. Det är sällan, men då är den bitsk.


Påsksmällen - En limerick om partydrinkar

 


En hönshjärna från Salamanca
med glykol sin lekamen lät tanka.
Men hen fyllde sin bål
med en burk Rohypnol
och fick tuppjuck och våldtog en anka.




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-27 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fuck a duck!
2018-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Grymt bra! En limerick med sting!
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP