Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obduktion

I mitt centrum
finns en plats
där tiden har stått still.

I min innersta kärna
bor en sliten spunk
som förvandlar år till
konfetti

I mitt högra bröst finns en sorgsen duva
hon kan väva glitter av sorg
och sy in min kostym

Men rätt i pannan bor en gammal
som tror hon är jag.




Fri vers av Ellåtta
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta