Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vädjan till framtiden

jag skriver brev till mitt framtida jag;
vädjar
om att det blivit bättre, skriver att jag förtjänar det nu
förtjänar en paus, ett andrum,
sekunder som inte känns smärtsamt medvetna
skriver med skakiga bokstäver, med kramp i handleden:

fortsätt.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-27 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver