Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst kunde

 

 

 

visst kunde jag ha sagt orden

varför skulle jag säga de osagda orden

jag kunde inte se hur din handvinge rördes

huruvida handen var

kolibrin

den vilken såg

att

även jag

hade

nektar

 

även jag var detta givet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-28 11:04



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Önskan att bli sedd väl formulerad här !
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser