Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när är mänskan nöjd??


Misslyckat

 

 

jag försökte mig på

att göra tråkig fastemat

på lök och kål och sånt

 

men det gick fel,

den blev inte bara god,

den blev grann,

blev en fröjd för både

öga och smaklökar

 

 

2018-03-28  14:08

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-28 13:05



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Guds gåvor förvandlar, "människan spår, Gud rår" sa man förr. Kanske gäller det även i köket. Fastan är nog mera ett mänskligt påhitt än den goda njutningen.
2018-03-29

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
2018-03-29

  walborg
Härligt!
2018-03-29

  Staffan Nilsson
Ja så är det - fina råvaror ger gott resultat.
"och sånt" var kanske kryddan?
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP