Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart kommer våren!

Idag blev det en lånpromenad i solen på en timme.
Kände hur min själ tinade upp.

Mycket snö ha vi fortfarande här i Medelpad.
Har redan köpt påsar med olika fröer till trädgårdslandet.

Det ger mig hopp, jag ser framåt tror på att det kommer en vår.
Läser, bakar sockerkaka och mediterar.

När promenaden var avklarad blev det kaffe med dopp ute i snön.
Solen var varm och skön mot mitt bleka vinteransikte.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 14:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En mysig fika i vårsolens sken.
2018-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om livsglädje och tillförsikt!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP