Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KycklingSymbios!

Jag fick en prydnad av min mor!
En liten liten påskkyckling i Trä!
Det såg ut som om den var handgjord, Kanske ifrån något barns Träslöjd!
Och Ögat var ditritat, det var nästan perfekt ritat utom längst ner, i ögonvrån...
I ögonvrån hade det runnit...
Som en tår!

Så får denna lilla gula fina, men sorgsna kyckling stå för någonting som en kompis på Facebook delade;

Inbillningsfrisk var rubriken!
Och fortsatte så här; Jag vill mer än jag orkar.
Jag berättar inte allt om min värk.
Jag ler och deltar.
Det syns inte hur jag mår efteråt.

Eller som man säger; Om en Clown kan gråta, så kan en ljusgul fin kyckling Även den Gråta!




Bunden vers av Mim
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim