Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind i Seglen!

Det är vind i seglen, så säger man!
När saker och ting går precis som man har tänkt sig.
Vad tänkte jag mig skulle gå bra, och så gick det så där bra, som jag talar om?

Jag skulle gå på promenad! Promenaden gick bra!
Det blåste,alldeles lagom och farten när jag gick, var bra!
Då kom jag att tänka på uttrycket ; Jag har Vind i Seglen.
Och det fick sammanfatta det hela!




Bunden vers av Mim
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim