Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

 

 

onanerar i fosterställning

vill inte gå ut, vill bara inte

 

våren är inte till för alla själar

vissa har inte vaknat

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-12 07:53



Bookmark and Share


  Fulbergarn
håller med, när sommaren är jag mer med
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik