Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skiljas

det kan vara tungt
att medge det

men det kommer stunder
när man inte kan blunda
för ett uppenbart faktum

det kan vara en vän
som man har vuxit ifrån

och man inser att det är oundvikligt
det är ingen idé att försöka längre

det är bara
att konstatera och acceptera
att båda mår bättre på skilda håll

livet går vidare
och man får vara glad åt det som varit




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-28 18:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Mötas och skiljas är livets gång", var bland det första jag sade då jag fick veta att min far avlidit.
2018-03-28

  Solstrale VIP
Så rätt... Bäst ibland att tyst låta tiden gå, inte göra upp eller så, utan bara låta tiden gå. Då är det oftast ingen av parterna som gör sig illa...
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP