Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå, för alltid.

tiotusen kyssar
tiotusen löften
och ditt jävla leende

tiotusen blev till en
du stängde dörren
jag gick hem

min kärlek
älskling och vän
vi ses aldrig någonsin mer igen

hejdå, för alltid.









Fri vers (Fri form) av <3
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-28 18:41



Bookmark and Share


  Stay Golden
Heartbreaking.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3