Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så som en första natt i en separation kan kännas. Tack och lov är jag inte där. Men minns.


vakuum mellan dagar och nätter

natten smyger in gryning
förklädd med lättnadens färger
mörkrädd väntar dag

timmar ältar
tuggar själ

måste anta form igen
måla gränsland
bygga höga torn

återskapa
slita rostiga kärleksspikar ur
förslappad hud

måla nariga kinder blodröda

sömnlös sorg
vakar gryning




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-28 19:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Minnen kan göra ont bra länge, men bleknar med tiden...
2018-04-02

  SatansSon VIP
du målar snyggt en bild av saknad.
2018-03-29

    ej medlem längre
Dina ord berör smärtsam minnen som velat krypa undan och gömma sig. Du sätter fingret mitt i prick. Skickligt!
Tack för ännu en text från dig som berör och föder känslor.
2018-03-29

    ej medlem längre
ser ut som om du började med dikten under natten som var. bra text.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP