Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse



Gryningen löser upp mörkret
från en ram runt persiennen

Synen anpassas, sakta, sakta
för den nyblinde

Ett ljus fritt från oro




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 435 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-03-28 20:18



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackra rader, värt att spara.
2018-03-30

  Kungskobran VIP
En ny underbar dag
2018-03-29

  Per Rydberg
Skirt vacker beskrivning av en morgon!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor