Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbiga människor

det finns gott om människor
att bli arg på eller att hata

men tänk på att de inte är värda
din tid och din energi

och att du förpestar ditt eget liv
genom att ens tänka på dem

för om du gör det
så har de vunnit




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-28 21:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland förstår jag seriemördare.
2018-03-29

  Torkade rosor
Lättare sagt än gjort.
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP