Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlek

Lyss till ljudet av ingenting.

Känn brisens lätta beröring.

Låt visdomens lågor dansa i hjärtat
mjukt och kraftfullt
likt ballerinans piruett.

Låt kärlekslågan göra följe i dansen
och föröka sig ohämmat.

Låt elden smälta snön
och locka fram våren som tvekar.

Vänta inte med att göra någonting.

Lev kärleken!




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 21:32



Bookmark and Share


    carinamnm
Underbar uppmaning! Vänta inte! Lev!
Nu!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP