Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkännedom

hur stor skillnad är det

mellan det du själv anser att du är?
och det andra tror att du är?
och det du verkligen är?

en bra början till självkännedom
är att inse att det faktiskt är tre olika saker




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP