Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte sincero, långt ifrån


i mitt huvud
skapas du
varje timme blir ett nytt lager guld
du är odödlig nu
perfekt för alltid
så länge vi aldrig
ses igen




Fri vers av mögel
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel