Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feb 2016


Inget kvar att rädda


Förlåt dig
Förlåt mig själv
Förlåt
Förlåt
Förlåt
Det hjälper inte
Det är försent
Nu är allt försent
Det finns inget kvar att rädda
Det är över
Allt är över
Du måste gå nu
Du måste ge upp nu
Du måste lägga ner nu
Bara försvinn
Gå din väg
Försvinn




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-03-29 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts