Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna seglar fri på stillhetens hav

Natten med sin ljuvliga tystnad
låter mig vila tankarna
seglar fri på stillhetens hav

Söker mig till tysta platser
slår mig ner och absorberar
dess underbara stillhet

Längtar ständigt ensamheten
där trivs min själ och flyger
omkring med fjäderlätta vingar

Tystnaden min så viktiga vän
älskar att hålla mig i handen
vi två skapar så bra tillsammans

Min själ känner sig harmonisk
i tystnadens silkeslena landskap
älskar vandra i dess skönhet






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-30 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP