Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

förväntan eller förfäran
vad det nu blir
att resa är att undra




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-29 07:59



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Så sant.
2018-04-19

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Fin text. Jag tror också att resa är att undra.
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader