Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen Roll!

Min egen roll- Min stora roll- Kanske mitt stora genombrott, i att vara mig själv!
Jag kallar min Roll, för Banderoll!
Jag kallar det så för att jag tycker att det är en bra synonym!
Och kanske är Banderollen en missförstådd död ting?
Syns på Miss Universum, Miss respektive land! Syns på möhippans blivande brud, och på den stora födelsedagsfesten!
Vad är tillräckligt STORT för att firas med banderoll?




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-03-29 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim