Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här med kropp vs person.


Hud

Dina händer
Mot
Min hud

Inte för att
min hud
är
min hud

Utan för att
min hud

är


Hud

 

Dina läppar
mot
mina läppar

Inte för att
mina läppar
är just
mina läppar

Utan för att
mina läppar


är

Läppar

 

Ditt kön
i
mitt kön

Inte för att
mitt kön
är
mitt kön

Utan för att
mitt kön


Råkar
Vara 
Ett tillgängligt kön




Prosa av katastrofromantiker
Läst 465 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-06-21 23:21



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört starkt
Ser inte det som en direkt lustfylld text utan snarare en text om tvång eller känslolös närhet.
Oavsett hur jag tolkar den så är den stark o h snyggt uppbyggd
Gillade
2019-06-03

    ej medlem längre
Lustfylld text som plötsligt förvandlas till nåt annat. Spännande omvandling..
2018-08-10

  blekhet VIP
Träffsäkert
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker