Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag har skrivit till en vän.


Jag lever för oss båda!

När ljuset kommer nära dansar skuggorna i ditt ansikte
men dem gömmer också tårarna som faller från dina kinder.

Skuggorna kommer att sakna dansa i ditt ljus
och människor saknar din närvaro,
värden har blivit mörkare sen du lämna oss på jorden.

Även om ditt ljus har slocknat så ska du veta att du är bränslet till mitt.

Många tårar har fallit för dig men nu är det dags att hedra minnet av dig.

Jag lever för oss båda och kommer skapa vackra minnen så när vi möts i himlen kan du upp leva det du har missat.




Bunden vers (Annat versmått) av Sara.lykke
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-29 11:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint framfört
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke