Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva med i alla led...

Att få lov att vara nära
sina kära är ju bara det
en ära och sen i motgång
som i medgång allt det där
kunna vara med och bära
det är ju det
som är det
primära!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-29 11:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket snillrika rader som man av blir glader... Det är så man nästan får spader på dem som inte vill vara nära sina kära när det så trevligt är...
2018-03-29

  ULJO
Kärlekens gyllene regel. Närhet och ömhet i med och motgång.
2018-03-29

  Feliaxel VIP
Att få lov att vara nära
Det är viktigt för oss
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt