Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har det bra här

 

 

med blicken böjd

in i mark

beundrande

snödroppar

 

luften vibrerar

 

kvinnan i mig

lyfter ögon in i blick

 

 

svanarna

älskade

smeker innanhav

med sånger

 

ishud knottras

schackspelets fält suddas

med varsam hand

 

svanarna

älskade

sluter vingar om

mig

 

jag är en knopp

lyftad

in

 

själen andas frid

älskade

jag har det bra här

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-29 11:51



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Skönhet och insikt
2018-04-09

  Fulbergarn
ja vackert
2018-04-02

    ej medlem längre
omslutande i ömhet och skönhet!
2018-03-31

  Katinka VIP
Vackert betraktande med vördnad

inför naturens kraft.

Vackert och stilfullt som alltid,

själsvän.
2018-03-29

    Bo Bjelvehammar
tänk på barnen vid blomsterängens rand...
2018-03-29

  Solstrale VIP
Innerlighet och styrka i var stavelse, såååå vackert och såååå äkta! :)
2018-03-29

    Sefarge VIP
Att kunna få vara tillfreds med livet
Är en av de dyrbaraste gåvor
i tillvarons ständiga brus!
:}
2018-03-29

  Jan Widströmer VIP
Vacker vila, själisk inandning
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser