Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 56


En orkester (På ljudspelare)



Prydnad

Du spelar mig
redan
som ett instrument,
du spelar
virtuost,
och vår första
offentliga konsert
är bestämd
till pingst
då kyrkportarna öppnas
och prästen
dirigerar
den lilla orkestern,
stycket är vårt bröllop.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-17 08:11



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Fint!
2018-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina och kärleksfulla metaforer om en av livets absoluta höjdpunkter!
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP