Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 59


Sångernas sång (På ljudspelare)



Prydnad

Sångerna,
de bränner
gångerna
jag känner
ondskans hot
ont till sot.
Din rena röst
öppnar upp mitt bröst
så det som döljs
sköljs
av kärleksvågor.
Låt skratten
höras,
låt mig röras
hela natten!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-24 08:16



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och tänkvärd dikt om kärlekens läkande kraft.
2018-05-24

  Solstrale VIP
Kärleksgåvor gör oss fria! Vackra rader, skalden ger! Tackar! :)
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP