Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 69


Rikast (På ljudspelare)



Prydnad

Om kärlek var pengar
så var du
rikast i världen.
Kan jag förstå
att du sökte
mig?
Kan jag förmå
mig att tro
att du vill ta mina händer?
Så går vi
i vägarnas damm,
trots att steg
kan bli tunga
och många,
så ler du.
Om du var världen
så var världen ju
allt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-16 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP