Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 79


Laga mat (På ljudspelare)



Prydnad

Du steker
köttbullarna,
jag kokar potatisen.
Vi gungar i takt
vid grytorna
och när potatisvattnet kokar
tittar du på mig,
jag ser
viljan i dina ögon.
Jag fuktar händerna
och rullar nya köttbullar
av färsen.

När vi äter
och tittar på varandra
i ögonen
vet vi båda,
detta ögonblick är fulländat.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-10 08:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Välsmakande vardagspoesi från din poetiska penna!
2018-07-10

  Viksten
Här puttrar det och sjuder
i en mycket välkomponerad
text
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP