Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 83


Fred (På ljudspelare)



Prydnad

Du vilar
tätt intill
och skjuter kärlekspilar,
du vill
jag leker
med ditt hår
du vill jag smeker
där jag når
och dina ögon ler
och ber
om mer.
Och striden
saknas ovan tiden
i evighetsbestämda friden.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-19 08:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så helgjuten och fin, inga rim sitter fel och innehållet så äkta
2018-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Där kärleken är!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP