Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 85


Första gången (På ljudspelare)



Prydnad

Första gången
du nynnade sången
om vad världen ville bli
så blev jag fri
och full av liv
och energi,
ett kliv
in i kärleksriket.

Löftet aldrig sviket.
Jag trampar dina spår,
jag går,
du pekar ut ett mål,
du visar var man strider,
du visar att man lider,
jag gör vad styrkan tål,
jorden måste vara
platsen där man bara
älskar allt,
aldrig kallt
och aldrig hat,
alltid mat
och vatten.
Och livet kallas Skatten.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-24 09:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord om livet, i fina rim.
2018-07-24

  Fulbergarn
Bra skaldat mannen,
och så snyggt rimmat
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP