Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 90


Ta min hand! (På ljudspelare)



Prydnad

Ta min hand
till stöd!
Att få smeka
dina känslor!
Jag vill så gärna
bära
dina tankar,
och öppna världen
för din vilja,
och ge dig luft
att andas in.
Jag ser ditt svar,
du ler.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-04 05:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek, som den vackraste gåvan.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP