Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 91


Ditt stöd



Prydnad

Kunde jag bara
få vara
ditt stöd
i din sorg och din nöd,
och sedan
höra dig skratta
när allt det där matta
redan
försvunnit
och livsglädjen vunnit.
Jag vet
att kunde jag det
skulle våran förening
ge livet en mening.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 737 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-07 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP