Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 92


Bli hjälpt (På ljudspelare)



Prydnad

Kryper jag på marken
reser du mig upp,
böjs jag under bördan
rätar du min rygg.
Så går vi
långsamt
genom livet
fot vid fot
och hand i hand.
Vi går mot horisonten
där våra drömmar
får en kropp.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 07:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens livgivande och stöttande verkan, fint beskriven.
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP