Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 94


Vara öppen (På ljudspelare)



Prydnad

Nu går solen ner,
ser
du branden
där i randen?
Två så blyga,
men jag kunde smyga
handen in i din.
Min dikt
var klar,
ett svar
på en fråga,
kunde jag att våga
be dig följa
och inte dölja
hjärtslag
nu idag?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-14 09:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Känsliga rader i kärlekens tecken.
2018-08-14

  Fulbergarn
Såg solnedgången från Lilla Hawaii här om dagen. Texten förde min tanke dit
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP