Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 104


Viljorna stöttes (På ljudspelare)



Prydnad

Vi möttes
en vår
och viljorna stöttes
några läkande år.
Nu får
jag din hand
och tar,
vi knutit vårt band
för den tid som är kvar,
och nöjda som få
är vi två
och ropar ett ord:
Av kärlek är tillvaron gjord.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-06 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP