Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk

 

 

Önskar en trevlig påsk..

 

och jo, jag glömde fixa ett par vingar till kycklingen.

Gjorde bilden i powerpoint och tänkte väl inte längre

än vad näsan räcker.

 

ha hälsan och poesia på alla poeter.




Prosa av Flicis VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-29 17:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
O Glad Påsk! på dig också. :)
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP