Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mossig alls...

Det finns en förälder som alltid
älskar oss stort vad vi än har gjort.
Vi välkomnas alltid med stora famnen!
Alltid finns det både rum och tid för oss!
Aldrig behöver nå´n bli utanför!
God spelplats för oss alla!
Så tas vi emot av Mor Natur!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-29 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt