Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 2011 Inspiration från Jesaja 45:22


"Vänden eder till mig, så varden I frälsta"


"Vänden eder till mig, så varden I frälsta, I jordens alla ändar"


Frälsningen ges ej som någon slags förtjänst


Löftet gäller dem som vänder sig till Gud


Det står i vars och ens förmåga


En blick mot Fadern räcker


Vänd dig till Gud och du blir

frälsad från förtvivlan


Vänd dig till Gud och du blir

frälsad från ängslan


Vänd dig till Gud och du blir

frälsad från oro


Vänd dig till Gud och du skall

fyllas av en frid

som övergår förståndet

och en ny livskraft

och en underbar glädje


Fortsätt att se upp mot Gud


Tvivlet flyr

glädjen härskar

hoppet segrar


Livet -

det eviga

är ditt -


livgivande

förnyande.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-29 17:47



Bookmark and Share


  Jaseph
Hoppfullt profetbudskap
tillämpat, talat och buret
till oss idag.
2018-04-06

  ResenärGenomLivet VIP
Känns skönt och tryggt...
2018-04-02

    carinamnm
Amen!
2018-03-30

    ej medlem längre
Tryggheten bor här.
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP