Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feb 2016


Jag ska gifta mig med minnet av dig


I mitt liv här och nu
Ska jag gifta mig med minnet av dig
Det ska genomsyra allt jag gör
Bevisa att jag menar allvar
För om jag inte kunde göra det
Medans du fortfarande var kvar
Så får jag ta igen det ensam
I efterhand
Utan dig

I mitt huvud
Maler allt på om hur allt hade varit
Om du hade varit hos den jag är nu
När jag äntligen insett att mitt centrum är du
Så tar jag minnet av dig
Och låtsas att du är kvar
Det enda nuet jag har
Är deliriet i mitt huvud
Som spelar upp hur allt borde va




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-29 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts