Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andarna svävar på jorden

Jag vill att du ser på mig
som ett öga ser på en klar himmel om natten
utan form
jag vill att du finns med mig i rymden
jag vill att du aldrig tappar mig
jag vill att vårt liv är som ett rörligt hav
mellan två stränder




Fri vers av innakarin
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-29 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin