Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vår stjärnklarhet

 

Vissna är nattens tankar

vissen är min själ av ånger

om jag fann något vackert

kunde jag visa mig stor

i dina vackra ögon

ville jag då skapa

de ljuvligaste toner

som serenaden skulle viska

under vår stjärnklarhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-03-29 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP