Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågels sorgsenhet

Fågeln kvittrar
längtans sång
inom sig

lutar huvudet ned
tyngd på sina axlar
tårar på sin kind
orkar inte flyga
i sådan motvind

tittar på bäcken
det porlar och
det far
längtar efter
solstrålar

låt guldknopp
titta fram

låt någon
ta din hand
stryka den
ömsint

kameleont
trasig
så ledsen
glad i nuets promenader

låt det
gröna gräset
växa
säg mig
var är du vår?

var är min styrka
och min glädje
ge mig drivkraft
mina mål jag når







Fri vers av Havsvind
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-29 21:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är sen vår i år. ovanligt min vän. kram <3
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind