Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSKAP ÄR BLAND DET FINASTE SOM LIVET HAR ATT GE

VÄNSKAP ÄR BLAND DET FINASTE SOM LIVET HAR ATT GE

Vänskap kan vara det bästa man kan få på den här jorden
Den är lika vacker som klipporna som sluttar ner mot fjorden
Ett tack till honom som har givit oss livet, man blir honom trogen
När man ser allt det vackra, djuren, älvarna, sjöarna och skogen

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-29 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj