Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korsfäst korsfäst

flödet det ofullbordade nuet
förnimmelsen svartvita fåglar
flyger i medvindens skräck

hammarslagen ifrån nattbyggda Korset
förnimmelsen skapar värme
blästerpusten ligger platt obrukad
vid avslutat arbete sover smeddrängen
i spiksmedjans trygga värme

kan du förmå att se morgondagen
krama din pungstinna längtan
inför våldets vulkan

© Bosse 29 mars 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-29 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten