Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexig blick

I allt vatten jag älskar dyka

Simma i djupt som grunt

Tyngdlöshet inget upp eller ner

Eller fram och bak i allas grottor

Trångt som brett kvittar

För jag älskar att skvätta

Sex viljan talar

Mitt svar tystar den underbara tjej

Som bara älskar min grej

Hennes sexiga blick stirrande djupt i mina ögon

Knappt rörelse ändå flyger jag snabbt till himlen

Avslappnad jag ligger på ett moln

Din sexiga blick en underbar kick




Fri vers av Pavel
Läst 381 gånger
Publicerad 2018-03-30 04:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel