Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till morgonkaffet...

 

 

 

Du ser in i mina ögon

Och solen börja lysa inom mig

Värmer mig

Jag väcks till liv

 

Vilken känsla

 

Din kyss

Undersöker mina läppar

Du smakar salt

 

Vilken lycka

 

Jag blundar

Glömmer att andas

Heta fingrar dra längs min kind

Fortsätter som en bäck längs nacken

Smekande och forskande

 

Att få känna det igen

 

Känner tungan runt min bröstvårta leka

Kittlande

Jag ryser till

Andas ut i en suck

Tittar upp igen

 

Fantasi 

 

Solen värmer genom köksfönstret mitt ansikte

Ser den underbart blåa himlen

Tar en klunk av mitt avsvalnande kaffe

Hämtar nytt

 

Drömde mig bort bara lite igen...

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-31 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt..
2020-01-04

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra text!
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman