Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man säger... Om Blottare!

Blottare, tänker man sig är på ett visst sätt!
Som någon som är på ett ställe, och är naken!
Tänk att en blottare kan känna sig upphetsad av att blotta sig, när så många människor skäms för att vara nakna.
Givetvis gäller det, att välja sina sammanhang!

Vem kan bli en blottare?
Inte intressant!
Vem är en blottare?
Jag vill inte peka ut någon, men det kan nog många vara, utan att de tänker på det, eller så är det just vad de gör? Tänker på det? Vill vara någon?
Blottlägger sig?
Vem menar jag är en blottare?
Alla som blottar sitt privata, på nätet, eller i ett vänskapssammanhang, men vänskapen till skillnad från nätet, kräver att man blottar sig...
Om man inte lever i samförstånd med sin vän, att vi behöver inte berätta något om oss själva för vår vän, varandra, vi umgås bara, och detta gör vi i samförstånd.
Alltså, vad är en BLOTTARE bokstavligen?
Är det någon som per definition blottar sig naken för andra och tänder på det?
Eller är det alla som blottar sig, med sitt privata, på nätet!
För vad?
För att vara den de är, bli mer intressant för andra, än vad de är i verkliga livet!
För att ta chansen, ta klivet!




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-30 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim