Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huset vid havet

havet dånar i bakgrunden
inte en enda bil, eller stadsbuss hörs
inte ett enda studentskrik från
onsdagsfesterna som blivit torsdagsmornar
på väg hem, det hade varit helt tyst här
om det inte vore för havet
och jag är så tacksam att det finns där,
dånar och brusar femhundra meter bort

annars hade jag ju varit
ensam med mina tankar




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-30 10:21



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vågskvalp, brusande hav eller susande skogar med kloka träd som sällskap all är lika trevliga när man är ensam
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver